Καλώς ήρθατε στη Vespophrenia, βλέπετε το forum μας σαν επισκέπτης!

Αν είστε κι εσείς αρρωστημένοι με τη vespa, τη lambretta και το κλασικό σκούτερ γενικότερα, εγγραφείτε στο forum για να μπορέσετε να δημοσιεύσετε νέο μήνυμα ή για να δείτε τα συνημμένα αρχεία, να λύσετε τις απορίες σας, να βοήθησετε άλλους να λύσουν τις απορίες τους και να συζητήσετε γι αυτό που εμείς απλά λέμε Vespophrenia!

H εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και απολύτως δωρεάν! Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβασή σας στο forum, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας στο μενού "Επικοινωνία". Σιγουρευτείτε ότι το email επικοινωνίας που συμπληρώνετε, είναι έγκυρο, έτσι ώστε να μπορέσει να ολοκληρωθεί η εγγραφή σας. Cheers!

ΘΕΜΑ: MONOLITHI SUMMER TOUR 2020

MONOLITHI SUMMER TOUR 2020 03/09/2020 23:59 #1

  • Το Άβαταρ του/της Spiros P200E Συντάκτης θέματος
  • Spiros P200E
  • Αποσυνδεμένος
  • Moderator
  • Moderator
  • Δημοσιεύσεις: 5406
  • Ληφθέντα Likes 8979
Οπως ήταν αναμενόμενο λόγω των παγκόσμιων συνθηκών με τον ιό, η φετινή Πανελλήνια Καλοκαιρινή Συνάντηση Βέσπας, ακυρώθηκε!
Αντ αυτού χωρίς τυμπανοκρουσίες, οργανωμένα πράγματα, και γενικά καταστάσεις που θα προκαλούσαν συνωστισμό, μερικοί φίλοι βεσπίστι απο διάφορες περιοχές της χώρας αποφασίσαμε να βρεθούμε στο Μονολίθι της Πρέβεζας, κάνοντας ο καθένας το καθιερωμένο ταξίδι από τον τόπο του για να περάσουμε 3 μέρες στη παραλία με λίγο αλκοόλ (:silly: ) και μπόλικη κουβέντα...



Πέμπτη πρωί πρωί λοιπόν ξεκινάμε με τον Βασίλη απο Αθήνα με την απόφαση να μη μπούμε καθόλου σε σύγχρονους αυτοκινητόδρομους και να μη πληρώσουμε ουτε ενα διόδιο. Να απολαύσουμε τη διαδρομή με λίγα λόγα και ας γράψουμε και 50 χλμ παραπάνω.
Ραντεβού στη Καβάλας λοιπόν και βγαίνουμε αμέσως στην έξοδο Μανδρα-Ελευσίνα για να πάρουμε το δρόμο προς Οινόη, Ερυθρές με κατάληξη τη Θήβα. Από την αρχή βουνό και στροφιλίκι λοιπόν σε ενα πολύ ωραίο κομμάτι με καλή ασφαλτο που δυστυχώς δεν έχουμε καμια φωτό.

Πρώτη σύντομη στάση λοιπόν για ανεφοδιασμό στη Θήβα και καρφί για Λειβαδιά, Ιτέα κλπ

Ξεκούραση για νερό και κρουασάν στη Κίρρα, Ιτέας μετά από μια απίστευτη διαδρομή με απερίγραπτη θέα (φωτό πάλι δεν έχουμε καθώς θα επρεπε να σταματάμε κάθε τρεις και λίγο με τέτοια ομορφιά :D )





Συνεχίζουμε τη στριφτερή διαδρομή Ιτέα, Γαλαξίδι, Ναύπακτο και σταματάμε για ένα γρήγορο καφεδάκι στο Αντίρριο.



Επόμενη ενδιάμεση στάση μόνο για ανεφοδιασμό στο Αγρίνιο (ζεεεστηηηη) και βουρ για Βόνιτσα, όπου ο VG μας περίμενε με τα κάρβουνα αναμμένα και τη προβατίνα σχεδόν έτοιμη...::goood:



Αφου φάγαμε και βαρύναμε, μετά από μισή ωρίτσα ήμασταν στο κάμπινγκ στο Μονολίθι όπου συνατήσαμε φίλους που είχαν ανέβει νωρίτερα απο Αθήνα αλλά και Γιάννενα, Θεσσαλονίκη κλπ





Μετά από ένα χαλαρό τριημεράκι λοιπόν πήραμε το δρόμο της επιστροφής. Στη βόνιτσα σταματήσαμε για την καθιερωμένη μπουγάτσα μας και συνεχίσαμε τον κατήφορο...

Ε, το λοιπόν, ό,τι και να είναι τ’ άστρα, εγώ τη γλώσσα μου τους βγάζω...

Γέρον Βεσπίσιος ο Λαμπρεττοφόρος

Ευλόγησον!

Αυτό το μήνυμα έχει συνημμένες εικόνες.
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να τις δείτε.

Οι ακόλουθοι χρήστες έκαναν "Like": Giannaras, Vasilis, v.g, viaGRa, tony-serveta, blade, Nikolas, vlahoulas, Miltos_px, giorgosg, kostaspx1917

Παρακαλούμε Σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού για να συμμετάσχετε στη συζήτηση.

  • Σελίδα:
  • 1